dimarts, 4 de maig del 2010

Buscant un personatge

He buscat un personatge per un relat. L'he buscat arreu, sota terra, sobre els arbres, entre edificis alts i petits, entre el mar blau i la muntanya blanca, entre els vius i els que ja no hi són.
Primer he pensat que descriuria el seu naixement: quin dia va néixer? plovia a bots i barrals? feia un dia esplèndid? quin Sant el protegiria fins a la fi dels seus dies? seria de pare desconegut o de casa bona? tindria alguna marca a la pell o un ull de cada color? hauria de ser ros, morè, rosat o negre negre?
Qualsevol detall podria ser important pel seu posterior desenvolupament, per passar de puntetes o esdevenir heroi, qui sap si antiheroi.
Finalment ha nascut a primera hora del matí d'un dia normal, en el si d'una família sense massa història, confesso que no ha llempegat ni ha fet sol. Ha nascut i ja semblava una ànima en pena, d'aspecte mújol, trist, abatut com descriu el diccionari.
Què hi farem, no sempre es pot trobar el personatge ideal!

3 comentaris:

  1. Benvingut sias, criatureta del senyor!, li diria jo.
    Ves a saber per on et sortirà; en tot cas que sigui a fi de bé.
    Salutacions

    ResponElimina
  2. Si és teu, segur que serà l'ideal. Creu-me!

    ResponElimina
  3. Albert Carol Bruguera, m'agradaria que fes un cop d'ull al meu blog,li agradarà es molt interessant, sobre animals i descubriments, aniré publicant, i si li vol recomanar a algú més encara m'agradaria més encara.
    es diu: http://vidaanimals.blogspot.com

    ResponElimina